Nieuwe collega: Saar Plomp!

Ik ben Saar Plomp en vanaf januari 2021 zal ik met veel plezier aan de slag gaan als Oefentherapeut binnen Oefentherapie Nijkerk. Binnen de praktijk ga ik samenwerken met Carlijn Penthum-Kraak. Ik woon in Utrecht en sinds juli 2020 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht.

Ik kijk er erg naar uit om u bij te staan in het ontwikkelen van een zo optimaal mogelijk houdings- en bewegingspatroon zodat lichamelijke klachten kunnen verminderen of zelfs kunnen verdwijnen. Binnen mijn oefentherapeutisch handelen vind ik de cliënt-therapeut erg belangrijk. Ik vind het belangrijk om een open, ontspannen en veilige omgeving te creëren waarin u als cliënt centraal staat. Op deze manier worden de behandelingen betekenisvol en kunnen we het maximale uit de behandelingen halen.

Mocht u onverhoopt last krijgen van lichamelijke klachten, dan zie ik u graag terug in de praktijk om samen met u aan de slag te gaan!


Informatie omtrent Corona


De praktijk is open! U bent verplicht een mondkapje te dragen binnen alle locaties. Wij dragen zelf gedurende de gehele behandeling ons mondkapje. Wel willen wij u dringend vragen dat wanneer u één van de door de RIVM genoemde kenmerken vertoont, uw afspraak af te zeggen of om te zetten in een videoconsult.

 1. (neus)verkoudheid
 2. hoesten, kuchen of niezen
 3. loopneus
 4. keelpijn
 5. verhoging tot 38 graden) of koorts
 6. kortademigheid
 7. hoofdpijn
 8. branderige ogen
 9. moeheid
 10. je ziek voelen
 11. diarree

Afmeldingen bij voorkeur via Whatsapp: 06 300 66 508

Wij houden ons aan de voorzorgsmaatregelen van het RIVM. Dit doen wij door extra zorg voor de hygiëne om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Vergeet uw eigen handdoek(en) niet tijdens uw afspraak, was uw handen een keer extra en desinfecteer.

Categories: Nieuws